Pages

08 märts 2011

Tänud teile Lääne-Eesti valijad.

IRL-i eesmärk, koguda viiendas valimisringkonnas mandaadijagu toetajaid, on täitunud. Suured tänud Teile, kõik meie valijad, kes Te meie seisukohtadega end kurssi viisite ja nende toetamist hääleväärseks pidasite. Teie hääle abil tugevnes üleeile Eestis rahvuslik-konservatiivne joon meie riigi juhtimises.

Isiklikus plaanis lootsin tegelikult enamat. Aga jätkuvalt "teises liigas" mängides saab tunnistada ka teatavat edu - 441 häält on üle kahe korra parem tulemus kui eelmisel korral ;) Kahtlemata on aga väga suure väärtusega kogemus, mis seekordse klandideerimise korral sai kogutud. Tänud veelkord kõigile inimestele, kellega kampaani raames sai kohtutud ja tänu kelle minule kulutatud mõtetele ja ajale olen muutunud paremaks.

1 kommentaar:

  1. Möödunud Riigikogu valimised võiks võtta lühidalt kokku vana hea lausega: Läänerindel muutusteta. Saaremaal said Riigikokku ikka need samad tegelased, kes on seda ka varem saavutanud: Kalle Laanet, Jaanus Tamkivi, Urve Tiidus. Tõsi küll, Tõnis Palts eelmine kord Riigikogus polnud. Taas võidutses Reformierakond, kes hakkab valitsust moodustama. Seega jätkab Andrus Ansip ka järgmised neli aastat peaministrina ja mingisuguseid muudatusi rahva jaoks tõenäoliselt sel perioodil toimuma ei hakka. Tuleb tunnistada, et valimistel võitis kõvasti juurde IRL, kes saavutas võrreldes eelmiste Riigikogu valimistega +4 parlamendikohta. Ainsaks võimaluseks IRL-il oma valimisplatvormil väljakäidut ellu viia oleks seada Reformierakonnaga valitsuse moodustamiseks läbirääkimistel seada tingimuseks IRL-i mõne punkti täitmise, olgu selleks emapension, tasuta kõrgharidus, kaotada maamaks jne. Riik koosneb eelkõige inimestest. Riik peab olema inimeste jaoks, aga mitte inimesed riigi jaoks. Seetõttu on minu arvates IRLi lähenemine õige, tähtsustada tuleb kõike seda, mis seondub inimesega, sest mida rahulolevad ja tervemad on inimesed, seda tugevam on riik.

    VastaKustuta